Virtueel netwerk voor eenvoudig toegangsbeheer

placeholder user

Safe heeft de omvang om ook grote  Salto-projecten  op te pakken 

placeholder user

Salto-projecten vragen om ICT-kennis. Ook die kennis heeft Safe in huis

placeholder user

Safe is er 24/7 bij storingen. Remote of met een vakman ter plaatse.

Waarom Salto

 • U verbetert het toegangsbeheer. U bepaalt exact via welke toegangspunten en op welke momenten uw medewerkers, leveranciers of bezorgdiensten toegang mogen hebben.

 • U vereenvoudigt en centraliseert de beveiliging. U kunt vanuit één locatie toegangsrechten verlenen, ontnemen of wijzigen. 

 • U houdt de kosten laag. U kunt zelfs gebruik blijven maken van bestaande sloten en voorkomt dat cilinders vervangen moeten worden als een sleutel zoek raakt.

 • Bewaak de toegangstijden. U hebt zicht op de openingsdag- en sluitingstijden en zelfs op wie er wanneer aanwezig is in uw pand.

placeholder image
Safe ontzorgd u volledig

Ontzorgd

Safe adviseert en installeert. Daarnaast verzorgt het onderhoud en kunt u 24/7 rekenen op Safe in het geval van storingen. We kunnen op afstand ICT-problemen oplossen en ter plekke eventuele mechanische problemen van een oplossing voorzien.

Grote retailers als Jumbo Supermarkten, Hema, Hunkemöller en Zeeman maken graag gebruik van de diensten van Safe. Zowel op het gebied van Salto als op het gebied van mechanische sloten overigens.

Een Salto-project gaat niet alleen over sloten, maar ook over ICT. Ook op dat punt kan Safe u werkelijk volledig ontzorgen met technisch beheer, internet beheer en functioneel beheer. Opdat u uw aandacht volledig op de winkels kunt richten.

Meer over beheer
 • Eugène Scherrenberg, Architect Construction Manager Europe, Zeeman

  ‘Safe is sneller dan de fabrikant'

  “Zeeman heeft ruim 1230 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk. Safe verzorgt voor al die winkels het toegangsbeheer. Ze leveren de cilinders volledig volgens onze specificaties en bieden ook de service als er bijvoorbeeld problemen met sleutels zijn."

  "We hebben al jaren geleden voor Safe gekozen op basis van hun snelheid van handelen en hun voorraad. Ze bleken sneller dan de fabrikant. Als ik ze ’s ochtends bel heb ik het ’s middags in huis."

  "Jacqueline Beer heb ik al twee jaar niet gesproken. Omdat het simpelweg niet hoeft. Dingen lopen vanzelf met Safe. Dan zijn dat soort gesprekken helemaal niet nodig.” 

Virtueel netwerk bij Zeeman

Klaar om afscheid
van de sleutel te nemen?

Salto kan praktisch op iedere deur toegepast worden en kan aan alle technische en functionele eisen aangepast worden. Maar het begint altijd met een doordacht plan. Welke sloten passen we waar toe? Hoe organiseren we het beheer? Wie krijgt waar toegang op welke momenten? Laten we samen aan de plan gaan werken. Neem contact op met Safe Beveiliging, dan zitten we binnen een week aan tafel.

Contact met Safe
placeholder image

Meer informatie

Safe biedt met Salto een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang Meer Informatie en maak elke deur intelligent.Ook u kunt afscheid te nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap