XS4 deurbeslag Salto

De XS4 Original-productlijn bestaat uit universeel toepasbare elektronische beslagen die de nieuwste toegangscontroletechnologie combineren met bewezen mechanische eigenschappen. Ze zijn geschikt voor bijna alle deuren dankzij de grote diversiteit in modellen, draadloze netwerkverbinding en eenvoudige installatie.

Daarnaast biedt Safe Beveiliging ook de XS4 One-productlijn aan. Die is intelligent, veilig, innovatief en eenvoudig te installeren. Het draadloze XS4 One elektronische deurbeslag biedt een groot aantal functies die normaliter alleen met een volledig bekabeld toegangscontrolesysteem kan worden geleverd.

Dankzij z'n kleine, discrete formaat en de moderne, strakke LED-esthetiek vereenvoudigt de SALTO XS4 One de installatie in vrijwel ieder type deur, ook die met smalle kozijnen.

XS4 Original plus
Icoon grote projecten

Safe heeft de omvang om ook grote  Salto-projecten  op te pakken 

Icoon ICT kennis

Salto-projecten vragen om ICT-kennis. Ook die kennis heeft Safe in huis

Icoon 24/7 ondersteuning bij storingen

Safe is er 24/7 bij storingen. Remote of met een vakman ter plaatse.

XS4 one salto

Salto XS4 Original

De meest toegepaste Salto-oplossing is ongetwijfeld de Salto XS4. Safe heeft dit deurbeslag dat even robuust als doordacht is, al op duizenden deuren toegepast. XS4 is echt de standaard voor connectiviteit en toegangscontrole en laat zich volledig integreren Salto BLUEnet voor draadloze toegangscontrole. De volledige ICT-omplementatie en zelfs de hosting kan Safe Beveiliging ter hand nemen.

Meer over Safe
XS4 one salto
XS4 one salto
SALTO XS4 One

Klaar om afscheid
van de sleutel te nemen?

Salto kan praktisch op iedere deur toegepast worden en kan aan alle technische en functionele eisen aangepast worden. Maar het begint altijd met een doordacht plan. Welke sloten passen we waar toe? Hoe organiseren we het beheer? Wie krijgt waar toegang op welke momenten? Laten we samen aan de plan gaan werken. Neem contact op met Safe Beveiliging, dan zitten we binnen een week aan tafel.

Contact met Safe
SALTO tags

Meer informatie

Safe biedt met Salto een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang Meer Informatie en maak elke deur intelligent.Ook u kunt afscheid te nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap