Salto, Safe en uw VVE

Bij grotere appartementcomplexen is er vaak sprake van algemene ruimtes én een eigen toegangsdeur. Salto bewijst zijn grootste waarde bij het beheer van de algemene ruimtes. Door eenvoudig zones toe te wijzen kunt u voor iedere gebruiker bepalen waartoe hij of zij toegang heeft. Tegelijkertijd zorgt u ervoor dat de ruimtes 100% zijn afgesloten voor ongenode gasten.

Het is uiteraard ook mogelijk om gebruikers alleen binnen een bepaald tijdvak toegang te geven tot specifieke ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaakdienst.

Elektronische sloten als Salto zijn een duurdere oplossing dan het klassieke cilinderslot. Tot er een sleutel zoek raakt… dan hoeven er immers geen cilinders vervangen te worden, maar kunt u simpelweg de tag verwijderen uit het systeem en een nieuwe aan (laten) maken.

SALTO toegangscontrole voor vereniging van eigenaren
Icoon gebruikers toevoegen en verwijderen

Met groot gemak voegt u gebruikers toe of verwijdert u tags bij verlies.

Icoon veiligheid

Salto biedt u optimale veiligheid in de buitenschil van uw complex

Icoon 24/7 ondersteuning bij storingen

Safe is er 24/7 bij storingen. Remote of met een vakman ter plaatse.

  • Perfecte combinatie

    Steeds vaker past Safe de Salto-sloten toe in de algemene ruimten bij woningcomplexen. Dat geeft een enorme flexibiliteit. Er kunnen gemakkelijk zones worden gedefinieerd waar bepaalde huurders wel en niet toegang krijgen. En op het moment dat er een bewonerswissel is, kunnen met een druk op de knop toegangsrechten gewijzigd worden.

    Voor de huisdeuren zélf wordt over het algemeen voor een mechanische oplossing gekozen. Die keuze voor mechanisch heeft louter met sociale acceptatie te maken. Meestal monteert Safe hier EVVA-cilinders. Omdat Safe deze cilinders in eigen huis kan vervaardigen en dus kan het garanderen dat cilinders binnen 24 uur vervangen kunnen worden als dat nodig is.

SALTO XS4 glazen deur

Meer informatie

Safe biedt met Salto een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang Meer Informatie en maak elke deur intelligent.Ook u kunt afscheid te nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap