Salto-wandlezers

Salto-wandlezers kunnen we aansluiten op de XS4 deurcontrollers. De wandlezers zijn echter ook toe te passen om deuren te beveiligen waar toepassing van een elektronisch beslag of elektronische cilinder niet mogelijk is. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een elektrische poort, een liftdeur, een slagboom of een schuifdeur.  

Safe biedt standaard wandlezers, designwandlezers, wandlezers die zich achter een wand laten wegwerken als ook lezers die over een veel grotere afstand af kunnen lezen. De keuze is maatwerk.

SALTO wandlezers
SALTO wandlezer modulair
SALTO wandlezer met codepaneel
SALTO wandlezer zwart
  • Tags en kaarten

    De wandlezers lezen een gegevensdrager af en die kan bij Salto heel veel verschillende vormen hebben: de bekende druppel, maar ook een kaart, een siliconen polsband of een smartphone. U kunt hierin de keuze maken die het meest passend is voor uw organisatie.

SALTO contactloze RFID kaarten


SALTO XS4 wandlezers

Breed scala

Salto biedt een breed scala van wandlezers met een modern design, inclusief intuïtieve LED-signalering, evenals een groot aantal functionaliteiten..

De wandlezers van Salto worden gebruikt om toegangsautorisaties te lezen en doen in het Salto Virtuele Netwerk ook dienst als update-punt. Zij brengen de online en real-time functionaliteiten naar toegangspunten waar de vraag naar beveiliging groot is. In combinatie met de Salto-besturingen zijn zij ook geschikt voor toegangspunten waar geen deurbeslag of cilinders kunnen worden gemonteerd.

Meer over XS4

Meer informatie

Safe biedt met Salto een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang Meer Informatie en maak elke deur intelligent.Ook u kunt afscheid te nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap