Safe Beveiliging
Specialist in Salto Systems

Safe Beveiliging is één van de grootste leveranciers van Salto Systems in Nederland en met recht een specialist in dit intelligente toegangssysteem. Safe heeft alle expertise in huis. We kunnen u begeleiden bij het totale traject; van een eerste gedegen advies, de technische installatie, inrichting van de ICT-infrastructuur, tot aan onderhoud en  het opleiden van uw beheerders en het instrueren van gebruikers.

Safe is in Nederland dé partij die de grotere Salto-projecten tot een goed brengt. Vraag het aan de bijvoorbeeld de HEMA en grote VVE’s en woningcorporaties die we als klant hebben. Maar ook tal van zorginstellingen en scholen.

Safe Beveiliging combineert ambachtelijk vakmanschap met gedegen ICT-kennis. Dat blijkt voor onze professionele klanten een uiterst succesvolle combinatie.

SAFE beveiliging is specialist in SALTO Systems
Icoon grote projecten

Safe heeft de omvang om ook grote Salto-projecten op te pakken 

Icoon ICT kennis

Salto-projecten vragen om ICT-kennis. Ook die kennis heeft Safe in huis

Icoon 24/7 ondersteuning bij storingen

Safe is er 24/7 bij storingen. Remote of met een vakman ter plaatse.

Waarom Salto & Safe...

  • Safe Beveiliging is officieel Salto-dealer

  • Safe Beveiliging heeft enorm veel ervaring met Salto toegangsbeveiliging

  • Safe beschikt over de gespecialiseerde ICT-kennis en heeft  veel ervaring met zowel systeemntegratie als de ProAccess SPACE-software van Salto

  • Safe Beveiliging kan desgewenst ook de hosting en het volledig beheer van de Salto-toegangsbeveiliging verzorgen

  • Safe werkt in heel Nederland in zowel advies als installatie, onderhoud en 24/7 oplossing van storingen

placeholder image
Bedrijfsauto SAFE Beveiliging

Bijna 50 jaar ervaring 

Safe Beveiliging heeft in bijna 50  jaar tijd een enorme reputatie opgebouwd in de beveiliging van bedrijven, scholen, kantoren,   (zorg)instellingen en huizen. Door de beste producten op dit gebied te combineren met doordacht advies, ambachtelijk vakmanschap en échte service, weet ons bedrijf zich werkelijk te onderscheiden.

Gerenommeerde retailketens als Zeeman en Jumbo Supermarkten maken in heel Nederland dan ook graag gebruik van de expertise van Safe. Maar ook scholen, woningcorporaties en zorginstellingen weten dat Safe veiligheid, beveiliging én comfort kan combineren.

U bent opzoek naar elektronische sloten. Weet dat Safe ook in mechanische sloten haar sporen verdiend heeft en bij veel projecten een combinatie van beiden toepast.

Open de site van Safe Beveiliging

Klaar om afscheid
van de sleutel te nemen?

Salto kan praktisch op iedere deur toegepast worden en kan aan alle technische en functionele eisen aangepast worden. Maar het begint altijd met een doordacht plan. Welke sloten passen we waar toe? Hoe organiseren we het beheer? Wie krijgt waar toegang op welke momenten? Laten we samen aan de plan gaan werken. Neem contact op met Safe Beveiliging, dan zitten we binnen een week aan tafel.

Contact met Safe
SALTO tags

Enkele Salto-klanten van Safe Beveiliging

Logo Hema
Logo Gezond-op-Zuid
Logo Woonkracht 10
Logo Woonstad Rotterdam
Logo LMC Voortgezet Onderwijs
Logo Middin

Meer informatie

Safe biedt met Salto een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang Meer Informatie en maak elke deur intelligent.Ook u kunt afscheid te nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap