Tag en RFID-kaart Salto

Herbruikbare, contactloze RFID smart keycards voor toegangscontrole bieden een veel hoger beveiligingsniveau dan traditionele mechanische sleutes. Bovendien kunnen extra toepassingen  worden geïmplementeerd op dezelfde ID-gebruikersreferentie: denk aan de koffieautomaat en kopieermachine,

In plaats van cards kan ook gebruik worden gemaakt van tags. Contactloze RFID-sleutelhangers zijn een kosteneffectieve, veilige en gemakkelijke oplossing voor commerciële en industriële toepassingen met een duurzame behuizing voor intensief gebruik. De aantrekkelijk ontworpen SALTO XS4 tags zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Naast de cards en tags kan bijvorbeeld ook gebruik worden gemaakt van siliconen polsbandjes of van een Digital Key op de smartphone.

SALTO KS Tag
SALTO contactloze-RFID-tags
SALTO contactloze RFID siliconen armbanden
SALTO contactloze RFID armband

Het aanmaken van tags

U kunt als organisatie desgewenst zelf tags aanmaken en blokkeren. Safe Beveiliging kan u niet alleen voorzien van de hardware die daarvoor nodig is, maar ook opleiden in het gebruik hiervan. Het maakt u enorm flexibel. U kunt immers onmiddellijk sleutels aanmaken én blokkeren of de toegangsrechten van gebruikers aanpassen. Vraag informatie aan bij Safe.

  • RFID

    RFID staat voor Radio Frequency Identification. Deze technologie maakt gebruik van radiogolven om informatie draadloos op afstand te lezen of te versturen. Een RFID-systeem bestaat uit een tag waarop de unieke informatie staat. De informatie wordt gelezen door een RFID-lezer (RFID-reader) en vervolgens verwerkt door intelligente software.

    Salto maakt gebruik van passieve RFID. Daarbij stuurt de lezer een radiosignaal naar de tag. De passieve RFID-tag heeft geen eigen energiebron maar gebruikt het ontvangen signaal om zichzelf te activeren. De ’sleutels' hebben enkel een microchip en antenne nodig en zijn goedkoper, kleiner en gemakkelijker om te produceren dan actieve tags. De Salto-tags werken zonder batterij!

    De gebruikte RFID-technologie in de Salto-tags en - kaarten kennen we ook van militaire toepassingen. Het systeem is zeer veilig. ook al omdat ook  gebruik wordt gemaakt van het AES-algoritme. AES staat voor Advanced Encryption Standard oftewel geavanceerde versleutelingsstandaard. Het is een van de meestgebruikte methoden om belangrijke gegevens te versleutelen en wordt onder andere door organisaties zoals Apple, Microsoft en de NSA gebruikt.

    Bekijk de mogelijkheden van een Digital Key
SALTO KS tag

Meer informatie

Safe biedt met Salto een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang Meer Informatie en maak elke deur intelligent.Ook u kunt afscheid te nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap