SALTO Systems en
horeca | hotels

Binnen hotels zoekt u altijd de combinatie van gemakkelijke toegang en optimale veiligheid. Horeca-aanbieders willen immers een gastvrije, gemakkelijk toegankelijke omgeving bieden, gecombineerd met de beveiliging waardoor bezoekers zich veilig voelen. Daarbij zit soms de uitdaging in het aantal deuren, maar in alle gevallen gaat het om het verminderen van de tijd die nodig is voor onderhoud.

De toegangscontroleoplossing van SALTO Systems die Safe aanbiedt gaat veel verder dan de deur van de hotelkamer. Het idee is namelijk dat het niet alleen gaat om toegang tot de kamer van de gast, maar ook om het verbeteren van de operaties achter de schermen. Door die twee samen aan te pakken, ontstaat een fantastische gastervaring. Hotels kunnen met SALTO een breed scala aan faciliteiten aanbieden. Uiteraard bieden de tags toegang tot slaapkamers, maar ze kunnen ook toegang geven tot gedeelde (en vaak tijdgeplande) voorzieningen zoals een spa, een fitnessruimte of zwembad en conferentiezalen.

SALTO systems en horeca
Grote projecten

Safe heeft de omvang om ook grote  SALTO-projecten  op te pakken 

ICT kennis

SALTO-projecten vragen om ICT-kennis. Ook die kennis heeft Safe in huis

24/7 ondersteuning

Safe is er 24/7 bij storingen. Remote of met een vakman ter plaatse.

Eén systeem

Vakantieparken hebben toegangsoplossingen nodig voor caravans en hutten, en zelfs glamping-tenten, evenals gemeenschappelijke ruimtes zoals een speelkamer of wasserette. En alle locaties hebben uiteraard ook ruimten die alleen voor personeel bestemd zijn, waaronder de keuken, computerruimten en personeelskluisjes. Deze diversiteit biedt een beveiligingsuitdaging die veel verder gaat dat de deur van een hotelkamer.

Veel faciliteiten, zoals poorten, liften en kooien zijn ook niet af te sluiten met een traditioneel deurslot . Dit kan leiden tot een teveel aan sleuteltypen en problemen met het beheer. Met de Hospitality-oplossing van SALTO hoeven gasten noch personeel zich zorgen te maken over mechanische sleutels (ze vinden, dragen, verliezen, opnieuw intoetsen). Met de brede keuze aan hardware van SALTO kan voor elk toegangspunt een oplossing gevonden worden, opdat alles op één systeem kan draaien.

Eén systeem

Waarom SALTO in de horeca

  •  Toegang via deur/datum/tijd.  We geven een gebruiker alleen toegang tot bepaalde gebieden op bepaalde tijden of tot een bepaalde datum. Dit kan zowel voor gasten als voor personeel en aannemers gelden.

  • U vereenvoudigt en centraliseert de beveiliging. U kunt vanuit één locatie toegangsrechten verlenen, ontnemen of wijzigen. 

  • U houdt de kosten laag. U kunt zelfs gebruik blijven maken van bestaande sloten en voorkomt dat cilinders vervangen moeten worden als een sleutel zoek raakt.

  • Automatisering. Het vergrendelen/ontgrendelen op afstand kan automatisch worden gepland. Perfect voor faciliteiten zoals zwembaden en sportscholen.

  • Integratie. Het toegangscontrolesysteem van SALTO kan worden geïntegreerd met andere systemen, zoals vastgoedbeheersystemen, verlichting/airconditioning en CCTV..

SALTO in de horeca
Safe Service

Ontzorgd

Safe adviseert en installeert. Daarnaast verzorgt het onderhoud en kunt u 24/7 rekenen op Safe in het geval van storingen. We kunnen op afstand ICT-problemen oplossen en ter plekke eventuele mechanische problemen van een oplossing voorzien.

Grote retailers als Jumbo Supermarkten, Hema, Hunkemöller en Zeeman maken graag gebruik van de diensten van Safe. Zowel op het gebied van SALTO als op het gebied van mechanische sloten overigens.

Een SALTO-project gaat niet alleen over sloten, maar ook over ICT. Ook op dat punt kan Safe u werkelijk volledig ontzorgen met technisch beheer, internet beheer en functioneel beheer. Opdat u uw aandacht volledig op de winkels kunt richten.

Meer over beheer

Klaar om afscheid
van de sleutel te nemen?

SALTO kan praktisch op iedere deur toegepast worden en kan aan alle technische en functionele eisen aangepast worden. Maar het begint altijd met een doordacht plan. Welke sloten passen we waar toe? Hoe organiseren we het beheer? Wie krijgt waar toegang op welke momenten? Laten we samen aan de plan gaan werken. Neem contact op met Safe Beveiliging, dan zitten we binnen een week aan tafel.

Contact met Safe
Neem afscheid van de sleutel

Meer informatie over Salto sloten

Safe Beveiliging biedt met SALTO een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang meer informatie en maak elke deur intelligent. Ook u kunt afscheid nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap