Sport-accommodaties en SALTO; een perfecte combinatie

Met SALTO sloten kunnen heel gemakkelijk virtuele sleutels afgegegeven worden of kan gewerkt worden met een cijfercode die digitaal verzonden wordt. Op die manier is het mogelijk op sportaccomodaties te beheren, zonder daarbij zelf steeds aanwezig te zijn.

Sporters krijgen een code of ‘key’ en kunnen daarmee op de gereserveerde accomodatie op de gereserveerde tijd terecht. Dat blijkt in de praktijk zeer goed te werken en wordt op steeds meer plaatsen toegepast. Kijk bijvoorbeeld eens bij Baanhuur.nl een zeer gewaarde klant van Safe.

Ga naar Baanhuur.nl
SALTO toegangscontrole sport
Icoon grote projecten

Safe heeft de omvang om ook grote  SALTO-projecten  op te pakken 

Icoon ICT kennis

SALTO-projecten vragen om ICT-kennis. Ook die kennis heeft Safe in huis

Icoon 24/7 ondersteuning bij storingen

Safe is er 24/7 bij storingen. Remote of met een vakman ter plaatse.

SALTO toegangscontrole tennisbaan

Een volledig concept

Safe Beveiliging levert op het gebied van toegangscontrole de beste systemen. Maar daarmee bent u er niet. Al ver voor die plaatsing ontwikkelt Safe Beveiliging daarom een volledig concept voor toegangscontrole. Daarbij denkt Safe integraal. Het adviseert dus niet alleen in toegangscontrolesystemen, maar ook in bijvoorbeeld in de zonering van uw complex of groepen gebruikers die gedefinieerd kunnen worden. Vervolgens kan Safe de volledige regie naar zich toetrekken. Het zorgt dan ook dat aannemers en installateurs over de juiste informatie beschikken en vraagt bij de opdrachtgever de benodigde data op om een volledig werkend SALTO-systeem voor uw sportcomplex turn key op te leveren.

Naar de Safe-site

Koppelen met andere systemen

SALTO KS is ontwikkeld op een API. Hierdoor is het relatief eenvoudig om dit toegangscontrole systeem te koppelen aan externe systeem. Denk aan een reserveringsapp voor padelbanen. Hier hebben we een reserveringsysteem aan SALTO KS gekoppeld: je huurt een baan online via het baanhuur platform en SALTO KS genereerd een code waarmee je toegang krijgt tot het terrein of de baan.

Contact met Safe
SALTO Neo cilinder camlock

Meer informatie over Salto sloten

Safe Beveiliging biedt met SALTO een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang meer informatie en maak elke deur intelligent. Ook u kunt afscheid nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap