Salto KS | cloud based

SALTO KS is een intuïtieve, schaalbare en flexibele cloud-based toegangscontrole-oplossing die aan de behoeften van elk bedrijf voldoet. De oplossing is schaalbaar en met uitmuntende realtime mogelijkheden voor toegangscontrolesystemen. Deze cloud-based toegangscontrole is een flexibele oplossing zonder software-installatie met onbeperkte integratiemogelijkheden die op afstand kan worden beheerd. U hebt alleen een SALTO draadloos en intelligent deurslot nodig, een IQ en een device met internetverbinding. Safe kan voor u de volledige installatie verzorgen.

Of u nu kiest voor Salto SPACE of Salto KS; de sloten die worden toegepast zijn exact hetzelfde. Doordat u bij de KS-oplossing zelf geen server hoeft in te richten, is de instap aanzienlijk kleiner. Laat u vooral adviseren welke oplossing voor u het meest passend is. Dat zal ook afhangen van het aantal deuren dat u wilt voorzien van Salto.

XS4 One SALTO
Icoon veilige infrastructuur

Veilige infra-structuur door zeer streng wachtwoord-beleid

Icoon SALTO hardware en software ondersteuning

Safe ondersteunt u zowel op het gebied van hardware als van software: 24/7

Icoon SALTO Systems groeit mee met onderneming

Salto KS toegangscontrole  groeit eenvoudig mee met uw onderneming

IQ

De Salto IQ is de kern van het gehele systeem. Hiermee verbindt u de draadloze sloten met de cloud. U kunt het bereik van de IQ eventueel uitbreiden, door aan het systeem ook repeaters toe te voegen. De IQ is feitelijk de brug tussen de software en de sloten. Het zorgt dat beiden real-time met elkaar verbonden zijn.

De IQ kan een 3G en 4G mobiel netwerk gebruiken voor communicatie met de SALTO Cloud. Voor de communicatie met de sloten gebruikt de IQ ZigBee/Bluetooth. De IQ is verkrijgbaar met WiFi, POE en mobiel netwerk. Elke IQ is voorzien van een ethernet-aansluiting. U kunt maximaal 16 online deuren aan een IQ koppelen en een onbepaald aantaal IQ’s aan uw account.

SALTO ks IQ


XS4 one salto

Intelligent

U kunt met Salto KS volgen wie wanneer waar naartoe gaat. U kunt zelfs notificaties instellen voor specifieke gebeurtenissen, waardoor u altijd volledig op de hoogte bent.

Met SALTO KS hoeft u geen intelligente deursloten te vervangen of updaten wanneer een tag wordt gestolen. U blokkeert simpelweg de tags of de gebruikerstoegang en wijst nieuwe toe, direct en vanaf elk apparaat.

Bel Safe voor meer info
  • Beheer

    Eén ding is helder: Salto is meer dan een slot. Wie Salto implementeert binnen een organisatie moet ook na gaan denken over hosting en beheer. Steeds meer opdrachtgevers wensen de hosting van hun sluitsystemen en het beheer van de software uit te besteden. Voor hosting en onderhoud heeft Safe diverse soorten contracten. Denk aan Technisch Applicatie beheer, Technisch Internet Beheer en Functioneel Applicatie Beheer.

    Meer over beheer
SALTO toegangscontrole voor vereniging van eigenaren

Het begint met een gedegen advies

Salto Systems biedt twee software-oplossingen en een enorm brede range aan producten. Daarmee is voor iedere vraag op het gebied van toegangsbeveiliging een oplossing te realiseren. Dat is maatwerk. Soms worden binnen de oplossing zelfs mechanische sloten toegevoegd. Salto is daarmee geen product dat u even koopt en installeert: het is een oplossing die voor het optimaal gebruik een zorgvuldige implementatie vraagt en een gedegen advies. Neem daarvoor vooral contact op met Safe.

Contact met Safe
SALTO key as a service

Meer informatie

Safe biedt met Salto een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang Meer Informatie en maak elke deur intelligent.Ook u kunt afscheid te nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap