Salto SPACE 

Salto Space is een volledig geïntegreerd, standalone, draadloos en intelligent toegangscontroleplatform met web-based managementsoftware voor probleemloze, veilige, efficiënte en flexibele toegang voor alle deuren in elk gebouw.

Het toegangscontroleplatform is ontwikkeld  voor een draadloze omgeving. Het is niet nodig om toegangspunten in een gebouw te bekabelen. Het  Space data-on-card toegangscontroleplatform is een gebruiksvriendelijk systeem dat alle fysieke beveiligingsbehoeften integreert door middel van intelligente standalone, batterijgevoede sloten. U beheert en controleert de toegang van al uw gebouwen vanachter uw bureau. 

Laat u door Safe Beveiliging adviseren over de keuze tussen Salto-SPACE en Salto KS.

Salto KS
SALTO XS4 One deurbeslag
Icoon gebruikers toevoegen en verwijderen

De oplossing is schaalbaar. U voegt met gemak
gebruikers of sloten toe 

Icoon SALTO is compatible met bestaande beveiligingssystemen

Werkt met alle populaire veel gebruikte  
RFID-technologieën.

Icoon veiligheid

Risico’s van verloren fysieke sleutels worden volledig uitgesloten.

 • Flexibiliteit

  Met de SALTO ProAccess Space beheersoftware profiteert u optimaal van de flexibiliteit en functionaliteit van Salto. Het biedt een probleemloze en intuïtieve gebruikersgerichte, web-based interface voor uw systeembeheerders. Hiermee kunt u een groot aantal beheertaken voor toegangscontrole in gebouwen uitvoeren. SPACE maakt het mogelijk meerdere zones, ruimtes en partities via één enkele interface  te beheren. Safe kan u daar alles over vertellen.

  De modulaire architectuur is ontworpen om probleemloos te functioneren in elk gebouw. Het biedt u als gebruiker de mogelijkheid om het systeemplatform aan te passen aan de operationele, beveiligings- en veiligheidsbehoeften.  

SALTO XS4 One
Contactloze RFID kaarten

Integratie


Salto SPACE biedt naadloze integratie met systemen voor Physical Security Information Management (PSIM) en met uw Building Automation Systems. Dit maakt het voor vastgoedeigenaren eenvoudig om SALTO toegangscontrole toe te voegen aan bestaande beveiligingssystemen. Safe Beveiliging kan u ook hierbij volledig ondersteunen. Want Safe heeft naast ambachtelijke ‘slotenmakerskennis’ ook enorm veel ICT-kennis in huis.

Bel Safe Beveiliging
 • Beheer

  Eén ding is helder: Salto is meer dan een slot. Wie Salto implementeert binnen een organisatie moet ook na gaan denken over hosting en beheer. Steeds meer opdrachtgevers wensen de hosting van hun sluitsystemen en het beheer van de software uit te besteden. Voor hosting en onderhoud heeft Safe diverse soorten contracten. Denk aan Technisch Applicatie beheer, Technisch Internet Beheer en Functioneel Applicatie Beheer.

  Meer over beheer
SALTO key as a service

Hoe groot wilt u groeien?

Salto biedt met Salto SPACE ruimte aan:

 • 4.000.000 gebruikers.

 • 65.000 deuren, lockers, controllers en toegangspunten.

 • Onbeperkte toegangsniveaus voor gebruikers.

 • 1.024 zones.

Contact met Safe
SALTO XS4 Producten

Meer informatie

Safe biedt met Salto een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang Meer Informatie en maak elke deur intelligent.Ook u kunt afscheid te nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap