Scholen en Salto; een perfecte combinatie

Scholen kenmerken zich door een semi-openbaar karakter, veel gebruikers en heel veel wisselingen. Toegangsbeheer en sleutelbeheer in een dergelijke omgeving is zonder meer complex. Maar het wordt met Salto en Safe wel een heel stuk eenvoudiger.

Het gaat binnen scholen in praktisch alle gevallen om zeer veel sloten en zeer veel sleutelhouders. Daarom vraagt de toegangsbeveiliging van scholen om een planmatige aanpak met doordacht sleutelbeheer. Safe Beveiliging is met Salto sloten in staat om de toegang van iedere deur binnen een schoolcomplex heel specifiek toe te wijzen aan een gebruiker. Scholen kunnen sturen, beheren en controleren.

Safe heeft al voor zeer veel scholen en onderwijsinstellingen mogen werken en kent de specifieke problematiek. Dat maakt het zonder meer de moeite waard om het gesprek met Safe aan te gaan. 

placeholder image
Icoon grote projecten

Safe heeft de omvang om ook grote  Salto-projecten  op te pakken 

Icoon ICT kennis

Salto-projecten vragen om ICT-kennis. Ook die kennis heeft Safe in huis

Icoon 24/7 ondersteuning bij storingen

Safe is er 24/7 bij storingen. Remote of met een vakman ter plaatse.

  • Henk Korpershoek, Senior bouwkundig medewerker LMC Voortgezet Onderwijs

    ‘Safe haalt de zorg écht naar zich toe'

    “Misschien praten jullie wel met de verkeerde, want het project met slimme sluitsystemen dat we hier uitvoeren, is veel meer een ICT-project dan een bouwkundig project. Maar wij als Stichting LMC, met 24 scholen verdeeld over 32 panden, praten daarover in ieder geval niet met de verkeerde…Safe Beveiliging heeft, na een intensieve selectieprocedure, bewezen dat het écht als een deskundig en betrokken leverancier werkt. Het adviseert, levert, implementeert en doet de nazorg. Safe begrijpt als geen ander dat het primaire proces op een school altijd op één staat en weet haar werkzaamheden daar heel flexibel omheen te plannen. En het begrijpt dat wij hier niet op een partij zaten te wachten die een oplossing naar binnen kwam schuiven, maar op een deskundig adviseur. Safe heeft kennis van het product en was hier een volwaardige gesprekspartner voor onze ICT-afdeling. Ze hebben het hier nu zo kunnen organiseren dat het dagelijks beheer van het toegangssysteem voor 800 medewerkers op de werkvloer door de conciërge kan worden uitgevoerd. De tags die we hier geïntroduceerd hebben voor toegangsbeheer kunnen we bovendien ook gebruiken voor de kopieermachines, betalingen, kluisjes en op lange termijn zelfs voor aanwezigheidsmelding van leerlingen. Safe gaat voor die lange termijn door kwaliteit te leveren en door de zorg écht naar zich toe te halen."

Henk Korpershoeklmc vo
XS4 One SALTO

Een volledig concept

Safe Beveiliging levert op het gebied van toegangscontrole de beste systemen. Maar daarmee bent u er niet. Al ver voor die plaatsing ontwikkelt Safe Beveiliging daarom een volledig concept voor toegangscontrole. Daarbij denkt Safe integraal. Het adviseert dus niet alleen in toegangscontrolesystemen, maar ook in bijvoorbeeld in de zonering van uw complex of groepen gebruikers die gedefinieerd kunnen worden. Vervolgens kan Safe de volledige regie naar zich toetrekken. Het zorgt dan ook dat aannemers en installateurs over de juiste informatie beschikken en vraagt bij de opdrachtgever de benodigde data op om een volledig werkend Salto-systeem turn key op te leveren.

Naar de Safe-site

Klaar om afscheid
van de sleutel te nemen?

Salto kan praktisch op iedere deur toegepast worden en kan aan alle technische en functionele eisen aangepast worden. Maar het begint altijd met een doordacht plan. Welke sloten passen we waar toe? Hoe organiseren we het beheer? Wie krijgt waar toegang op welke momenten? Laten we samen aan de plan gaan werken. Neem contact op met Safe Beveiliging, dan zitten we binnen een week aan tafel.

Contact met Safe
SALTO Neo cilinder camlock

Meer informatie

Safe biedt met Salto een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang Meer Informatie en maak elke deur intelligent.Ook u kunt afscheid te nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap