Zorginstellingen en Salto

Salto en Safe kunnen voor een breed scala aan zorgverleners een ideale oplossing bieden. Voor de thuiszorg kan Salto bijvoorbeeld een oplossing zijn voor de sleutelproblematiek bij het bieden van extramurale zorg. Voor zorgcentra blijkt Salto de oplossing voor het multifunctioneel gebruik van specifieke ruimtes en het gevoel van veiligheid en voor grote zorginstellingen biedt Salto heel veel mogelijkheden voor zonering. Safe kan u hierover uitgebreid adviseren en kan u ontzorgen, opdat u zich op de zorgtaken kunt richten.

SALTO armband
Icoon grote projecten

Safe heeft de omvang om ook grote  Salto-projecten  op te pakken 

Icoon ICT kennis

Salto-projecten vragen om ICT-kennis. Ook die kennis heeft Safe in huis

Icoon 24/7 ondersteuning bij storingen

Safe is er 24/7 bij storingen. Remote of met een vakman ter plaatse.

  • Martijn Nieuwhof, manager bedrijfsvoering Gezond op Zuid

    ‘Ik ben uiterst tevreden'

    “De Stichting Gezond op Zuid biedt vanuit zeven gezondheidscentra in Rotterdam een breed spectrum van goed op elkaar afgestemde eerstelijnszorg aan. In de zorg is privacy heel belangrijk en wordt veilig werken ook steeds belangrijker. Toegangsbeveiliging speelt daarin een belangrijke rol. Wij hebben ervoor gekozen om in onze gezondheidscentra op alle deuren elektronische sloten te plaatsen. Dat heeft beheertechnisch absoluut voordelen en blijkt onder aan de streep uiteindelijk ook goedkoper. Want als je een sleutel kwijt bent moet je nieuwe laten maken of cilinders vervangen. Maar ook de hele sleuteladministratie is een echte rompslomp.”

    “We hebben samen met onze adviseur drie partijen benaderd voor dit project. Op basis van de kosten en de ervaring die onze adviseur al had met Safe is daar Safe Beveiliging uitgekomen. Zij zijn hier voortvarend aan de slag gegaan en ik ben serieus uiterst tevreden over hoe de installatie op alle locaties verlopen is en ook over de werking van het hele systeem. Medewerkers voelen zich hier veilig bij. Want alleen mensen die gemachtigd zijn kunnen nu een kamer binnenlopen.”

    “We geven nu in het systeem aan wie op welke dagen en tijdstippen toegang heeft tot welke deur. Safe heeft dit Salto-systeem aanbevolen en we zijn Safe en Salto eigenlijk als één. Salto het slot en Safe de service. We hebben uiterst prettig samengewerkt met Safe. Ze zijn heel flexibel en ondersteunen ons goed. Safe had vooraf al aangegeven wat we konden verwachten. We hebben dan ook samen met Safe een heel schema gemaakt voor het beheer van de tags. Later wilden we wel eens afwijken van dat schema of een planning. Daar ging Safe dan uiterst flexibel mee om. Deze samenwerking verliep echt heel prettig.”

Martijn Nieuwhof


Logo Gezond-in-Zuid


SALTO XS4 One

Salto en de gezondheidszorg

De Salto-producten zijn allen voorzien van een specaile coating  (Biocote) die groei van bacteriën en schimmels voor 99,9% kan stoppen. Dat geeft zekerheid.

Salto heeft binnen haar brede assortiment aan deurbeslag ook beslag dat door mensen met een handicap veel gemakkelijker bediend kan worden.  Met de Salto GEO greep kunnen de GEO-cilinders ook door mensen met een handicap ook goed gebruikt worden. Ook bij het gebruik met handschoenen blijkt de GEO-greep vaak een perfecte oplossing 

Bel Safe voor advies

Patiëntgegevens achter slot en grendel

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP), maar ook de Inspectie Gezondheidszorg hanteren uiteraard zeer strenge regels waar het gaat om de opslag van patiëntgegevens. Salto kan u helpen om fysieke dossiers af te schermen van nieuwsgierige blikken.

Contact met Safe
SALTO XS4 One

Meer informatie

Safe biedt met Salto een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang Meer Informatie en maak elke deur intelligent.Ook u kunt afscheid te nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap