Het beheer van Salto

Eén ding is helder: Salto is meer dan een slot. Wie Salto implementeert binnen een organisatie moet ook na gaan denken over hosting en beheer. Steeds meer opdrachtgevers wensen de hosting van hun sluitsystemen en het beheer van de software uit te besteden. Voor hosting en onderhoud heeft Safe diverse soorten contracten. Denk aan Technisch Applicatie beheer, Technisch Internet Beheer en Functioneel Applicatie Beheer.
U leest hier exact wat dat inhoudt.

SALTO XS4 Producten
Icoon veilige infrastructuur

Veilige infra-structuur door zeer streng wachtwoord-beleid

Icoon SALTO hardware en software ondersteuning

Safe ondersteunt u zowel op het gebied van hardware als van software. 24/7.

Icoon SALTO Systems groeit mee met onderneming

Salto Systems toegangscontrole  groeit eenvoudig mee met uw onderneming

Technisch applicatiebeheer

Als u kiest voor Technisch Applicatiebeheer door Safe Beveiliging, wordt de Salto-software geïnstalleerd op een goed beveiligde dedicated applicatie-server die altijd up-to-date is op het gebied van anti-malware protection. Op die manier garanderen we dat uw toegangscontrole probleemloos en uiterst veilig kan functioneren.

U hoeft de software dan niet op een laptop of op een eigen server te installeren. Installatie op een laptop ontraden wij overigens sowieso ten sterkste.

Back-up en het bewaken van de server zijn geregeld. De eenmalige kosten inrichten server en installatie software zijn afhankelijk van de grootte van de installatie. 

SALTO ks IQ
SALTO koppelen met andere systemen

Technisch Internet Beheer

Indien er online wandlezers in een complex geplaatst worden, moeten deze contact kunnen maken met de software die op de applicatie-server draait. Hiervoor is een dedicated netwerk nodig. Safe levert deze dedicated netwerken en kan deze ook bewaken opdat de verbinding in de lucht blijft.

Werkt u met een eigen internetverbinding (Ziggo, KPN etc) dan kunnen wij de kwaliteit niet garanderen en zien wij het niet als de verbinding wegvalt. Dit alles maakt, dat wij graag ook het dedicated netwerk leveren en bewaken.

Safe levert en installeert de router en switch en het verzorgt de configuratie. Het gaat hier altijd om maatwerk en kosten zijn afhankelijk van het feit, of er een dsl copperline of een glasvezel gebruikt wordt. 

Bel Safe voor meer info
 • Functioneel Applicatie Beheer

  Als u er voor kiest de software op een applicatie server van Safe te laten plaatsen, kunnen wij het Functioneel Applicatie Beheer voor u invullen. Dit betekent, dat wij alle service requests uitvoeren, zoals dit in IT land genoemd wordt. Het betreft repeterende handelingen, dus geen maatwerk. Het gaat hier dus om het aanmaken van tags voor nieuwe gebruikers, het uitprogrammeren van verloren tags, het programmeren van nieuwe deuren etc.

  Maatwerk wordt extra berekend. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aanmaken van tags voor nieuwe gebruikers, het uitprogrammeren van verloren tags, het programmeren van nieuwe deuren etc. etc. Dit alles kan aan Safe uitbesteed worden. 

  Indien gewenst kunnen wij dit beheer ook nog splitsen in eerstelijns applicatie beheer en tweedelijns applicatie beheer. Met een tweedelijns contract bedoelen wij, dat de eerste lijns service requests door de opdrachtgever zelf uitgevoerd worden, en de tweedelijns door Safe.

  Dit kan alleen maar, als de opdrachtgever zelf ook toegang heeft tot de software en dus toegang tot de app server. Hiervoor is een Workspace noodzakelijk.

  Voor we hier te ICT-technisch worden… het komt er op neer dat Safe de beheertaken gedeeltelijk of geheel van u kan overnemen. Wat voor u de beste keuze is hangt sterk af van de situatie. Een kleine VVE zal hier andere keuzes maken als een grote scholengemeenschap. Vraag ons dus om advies en een offerte, opdat u een idee krijgt van de (geringe) kosten die hiermee gemoeid zijn.

  Meer over Safe Beveiliging
XS4 One SALTO

 

SALTO XS4 Orginal

Meer informatie

Safe biedt met Salto een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang Meer Informatie en maak elke deur intelligent.Ook u kunt afscheid te nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap