SALTO Systems en retail

Met SALTO wordt het beheren van toegangsrechten voor de retailer heel veel eenvoudiger. Safe ziet dat daardoor de productiviteit, beveiliging en operationele efficiëntie verbetert. Tegelijkertijd helpt SALTO de kosten te verlagen en processen te optimaliseren voor gedeelde, afzonderlijke of meerdere vestigingen.

Met SALTO kunt u gemakkelijk beheren wie er wanneer en waar toegang heeft tot één of meerdere winkellocaties. Voor een klant als Hema verzorgt Safe Beveiliging dit al jaren. Het heeft de managers opgeleid voor het beheer van het toegangssysteem, zodat de flexibiliteit werkelijk optimaal is.

Met SALTO maakt u een einde aan de hoge kosten van het vervangen van cilinders op het moment dat sleutels zoek raken.


XS4 One Retail
Icoon grote projecten

Safe heeft de omvang om ook grote  SALTO-projecten  op te pakken 

Icoon ICT kennis

SALTO-projecten vragen om ICT-kennis. Ook die kennis heeft Safe in huis

XS4 One Retail

Safe is er 24/7 bij storingen. Remote of met een vakman ter plaatse.

Waarom SALTO in de retail

 • U verbetert het toegangsbeheer. U bepaalt exact via welke toegangspunten en op welke momenten uw medewerkers, leveranciers of bezorgdiensten toegang mogen hebben.

 • U vereenvoudigt en centraliseert de beveiliging. U kunt vanuit één locatie toegangsrechten verlenen, ontnemen of wijzigen. 

 • U houdt de kosten laag. U kunt zelfs gebruik blijven maken van bestaande sloten en voorkomt dat cilinders vervangen moeten worden als een sleutel zoek raakt.

 • Bewaak de toegangstijden. U hebt zicht op de openingsdag- en sluitingstijden en zelfs op wie er wanneer aanwezig is in uw pand.

SALTO Space
Bedrijfsauto SAFE Beveiliging

Ontzorgd

Safe adviseert en installeert. Daarnaast verzorgt het onderhoud en kunt u 24/7 rekenen op Safe in het geval van storingen. We kunnen op afstand ICT-problemen oplossen en ter plekke eventuele mechanische problemen van een oplossing voorzien.

Grote retailers als Jumbo Supermarkten, Hema, Hunkemöller en Zeeman maken graag gebruik van de diensten van Safe. Zowel op het gebied van SALTO als op het gebied van mechanische sloten overigens.

Een SALTO-project gaat niet alleen over sloten, maar ook over ICT. Ook op dat punt kan Safe u werkelijk volledig ontzorgen met technisch beheer, internet beheer en functioneel beheer. Opdat u uw aandacht volledig op de winkels kunt richten.

Meer over beheer
 • Eugène Scherrenberg, Architect ­ Construction Manager Europe, Zeeman

  ‘Safe is sneller dan de fabrikant'

  “Zeeman heeft ruim 1230 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk. Safe verzorgt voor al die winkels het toegangsbeheer. Ze leveren de cilinders volledig volgens onze specificaties en bieden ook de service als er bijvoorbeeld problemen met sleutels zijn."

  "We hebben al jaren geleden voor Safe gekozen op basis van hun snelheid van handelen en hun voorraad. Ze bleken sneller dan de fabrikant. Als ik ze ’s ochtends bel heb ik het ’s middags in huis."

  "Jacqueline Beer heb ik al twee jaar niet gesproken. Omdat het simpelweg niet hoeft. Dingen lopen vanzelf met Safe. Dan zijn dat soort gesprekken helemaal niet nodig.” 

SALTO toegangscontrole voor winkels

Klaar om afscheid
van de sleutel te nemen?

SALTO kan praktisch op iedere deur toegepast worden en kan aan alle technische en functionele eisen aangepast worden. Maar het begint altijd met een doordacht plan. Welke sloten passen we waar toe? Hoe organiseren we het beheer? Wie krijgt waar toegang op welke momenten? Laten we samen aan de plan gaan werken. Neem contact op met Safe Beveiliging, dan zitten we binnen een week aan tafel.

Contact met Safe
XS4 one salto

Meer informatie over Salto sloten

Safe Beveiliging biedt met SALTO een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang meer informatie en maak elke deur intelligent. Ook u kunt afscheid nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap