NEO-cilinders Salto

De volledig nieuw ontwikkelde elektronische cilinder Salto NEO biedt alle voordelen van draadloze toegangscontrole. De Neo werkt perfect samen met SVN en SVN-Flex (SALTO-Virtuele-Netwerk), Bluenet (Wireless-online), JustIN Mobile (Mobiele toegang) en de Salto KS cloud-based toegangscontrole-oplossing.

De eenvoudig te installeren Salto NEO cilinder vervangt mechanische cilinders en past dankzij zijn brede scala aan modelopties op elke deur. Deze kan nieuw of bestaand zijn. De cilinder is bijzonder geschikt voor deuren waar de installatie van een elektronisch beslag niet mogelijk of gewenst is. De installatie neemt slechts enkele minuten in beslag en kan door Safe worden uitgevoerd zonder boren of aanpassingen aan de deur.  

Een NEO-cilinder met verse batterij kan 120.000 gebruikt worden, voordat de batterij vervangen hoeft te worden.

Elektronische SALTO Neo cilinder
Icoon grote projecten

Safe heeft de omvang om ook grote  Salto-projecten  op te pakken 

Icoon ICT kennis

Salto-projecten vragen om ICT-kennis. Ook die kennis heeft Safe in huis

Icoon 24/7 ondersteuning bij storingen

Safe is er 24/7 bij storingen. Remote of met een vakman ter plaatse.

  • JustIN

    Elke SALTO NEO cilinder is al uitgerust met JustIN Mobile-technologie voor mobiele toegang, waarmee gebruikers veilig en in real time Digital Keys kunnen verzenden en ontvangen. Bovendien kunnen de NEO-cilinders ook worden bediend via een smartphone (iOS en Android) of met behulp van Bluetooth en NFC.

SALTO NEO Cilinder

Uiterst veilig

Salto heeft de elektronische cilinder uitgerust met de nieuwste technologie├źn ter bescherming tegen aanvallen en gebruikt toonaangevende beveiligingstechnieken, waaronder de modernste encryptie, om de gebruikers veilige en effici├źnte toegangscontrole te bieden.

De NEO-cilinder biedt extra beveiliging door SVN, waarin toegangsrechten in gecodeerde vorm worden overgedragen en in gecodeerde vorm op de ID-drager worden opgeslagen. Alle communicatie tussen de ID-dragers en het elektronische slot is dus gecodeerd en beveiligd. Verloren sleutels kunnen snel en veilig in het hele systeem worden geblokkeerd via de draadloze updatefunctie van SVN-Flex.

De anti-boorbeveiliging van de robuuste SALTO Neo cilinder voldoet aan de strengste mechanische veiligheidseisen. Zoals alle Salto-oplossingen is de cilinder uitvoerig getest om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen. Safe Beveiliging kan de Neo ook leveren  met de SKG***-certificering.

Meer over Safe

Altijd passend

De Salto NEO-cilinder kan heel goed toegepast worden in situaties waar bestaande sloten vervangen moeten worden. Safe kan u eigenlijk altijd een passende oplossing bieden, omdat het systeem uiterst flexibel is. Daarnaast is ook altijd maatwerk mogelijk. Daag Safe gerust uit.

Contact met Safe
Overzicht SALTO NEO-cilinders

Breed assortiment

SALTO NEO Europrofielcilinder

Profielcilinder

De Salto NEO Europrofielcilinder is speciaal ontworpen voor de meeste Europese deuren die zijn uitgerust met een Europrofielcilinder insteekslot.

https://www.salto-toegangsbeveiliging.nl/neo-cilinders.html https://www.salto-toegangsbeveiliging.nl/img/neo-swing-list.jpg salto-neo-swing-handle-sloten SALTO NEO Swing Handle sloten

Swing handle

Deze Salto NEO halve cilinder is speciaal ontwikkeld voor Swing Handle sloten. Hij wordt door Safe veel toegepast op schakelkasten, verdeelkasten of serverkasten.

SALTO Neo cilinder camlock

Automatencilinder

De Salto NEO automatencilinder past Safe toe bij brievenbussystemen, kantoor- en documentkasten of lockers. De sluittong fungeert als vergrendelingselement en wordt  bewogen via de rotatie van de cilinder

Meer informatie

Safe biedt met Salto een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang Meer Informatie en maak elke deur intelligent.Ook u kunt afscheid te nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap