SALTO Systems (en Safe)

SALTO werd in 2001 opgericht door een klein team van beveiligingsspecialisten in het Spaanse Oiartzun. Het doel was duidelijk: men wilde een toegangscontrole systeem van wereldklasse ontwikkelen dat eenvoudig is in gebruik en uiterst efficiënt. Waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om de toegang van gebouwen naar behoefte te controleren en om al hun deuren te beveiligen zonder ingewikkelde en dure bekabeling. Een dergelijke oplossing moest eenvoudig zijn in installatie en configuratie, kostenefficiënt, betrouwbaar en zich kenmerken in het gemak waarmee aanpassingen naar veranderende eisen gedaan kunnen worden.

Het succesverhaal van SALTO nam haar loop en leidde het bedrijf in iets meer dan 10 jaar tot de top 5 van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten van elektronische toegangscontrole systemen. Aan de basis ligt het baanbrekende SVN (SALTO Virtual Network) platform. Daartoe behoren de eerste stand-alone, batterijgevoede elektronische sloten voor toegangscontrole. Het principe van SVN is de data-on-card technologie met gepatenteerde lees-schrijf functionaliteit. Daarmee kunnen elektronische sloten en cilinders zonder kabels in een virtueel netwerk geplaatst worden en centraal via de ProAccess software aangestuurd worden.

Door voortdurende innovatie en ontwikkeling zorgde SALTO voor een ommekeer in toegangscontrole over de hele wereld, in sectoren waar veiligheid van cruciaal belang is, van kantoor- en overheidsgebouwen, tot allerlei toepassingen in de zorg, het onderwijs, in hotels en luchthavens. Safe Beveiliging was daar al vroeg bij betrokken. Vandaag de dag heeft SALTO naast het hoofdkantoor in Oiartzun, nu 24 eigen kantoren wereldwijd. De toegangscontrole oplossingen van SALTO bevinden zich in meer dan 90 landen op meer dan 2 miljoen deuren. Vele duizenden daarvan zijn door Safe geplaatst.

SAFE beveiliging is specialist in SALTO Systems
Icoon grote projecten

Safe heeft de omvang om ook grote SALTO-projecten  op te pakken.

Icoon ICT kennis

SALTO-projecten vragen om ICT-kennis. Ook die kennis heeft Safe in huis.

Icoon 24/7 ondersteuning bij storingen

Safe is er 24/7 bij storingen. Remote of met een vakman ter plaatse.


SALTO XS4 One

Bijna 50 jaar ervaring 

Safe Beveiliging heeft in bijna 50  jaar tijd een enorme reputatie opgebouwd in de beveiliging van bedrijven, scholen (zorg)instellingen en huizen. Door de beste producten op dit gebied te combineren met doordacht advies, ambachtelijk vakmanschap en échte service, weet ons bedrijf zich werkelijk te onderscheiden.

Gerenommeerde retailketens als Zeeman en Jumbo Supermarkten maken in heel Nederland dan ook graag gebruik van de expertise van Safe. Maar ook scholen, woningcorporaties en zorginstellingen weten dat Safe veiligheid, beveiliging én comfort kan combineren.

U bent opzoek naar elektronische sloten. Weet dat Safe ook in mechanische sloten haar sporen verdiend heeft en bij veel projecten een combinatie van beiden toepast.

Open de site van Safe Beveiliging
Pontsteiger Amsterdam

Het begint met advies

SALTO Systems bied vele tientallen producten en een tweetal platforms. Hier de juiste keuzes maken, vraagt enorm veel productkennis en ICT-kennis en uiteraard kennis van uw organisatie en wensen. Laat ons samen met u de situatie in kaart brengen.

Wij kennen SALTO door en door en kunnen u wijzen op alle mogelijkheden voor het gebruiik daarvan. Wij kunnen er voor zorgen dat u optimaal gebruik maakt van de gevanceerde mogelijkheden die SALTO biedt. Bel of mail ons voor een eerste afspraak. 

Mail Safe Beveiliging

Enkele SALTO-klanten van Safe Beveiliging

Logo Hema

 

Logo Gezond-op-Zuid

 

Logo Woonkracht 10

 

Logo Woonstad Rotterdam

 

Logo LMC Voortgezet Onderwijs

 

Logo Middin

Meer informatie over Salto sloten

Safe Beveiliging biedt met SALTO een intelligente slotoplossing voor elke deur. Ontvang meer informatie en maak elke deur intelligent. Ook u kunt afscheid nemen van fysieke sleutels. Begin nu met deze innovatieve oplossingen en ga voor 24/7 toegangscontrole en naadloze integratie met uw domotica/ICT.

Safe Beveiliging | Zwolseweg 40/46 | 2994 LB Barendrecht | 088 40 88 800 | info@safe-beveiliging.nl | www.safe-beveiliging.nl
Sitemap